prefabrik ev modelleri - Genel Bakış

Wiki Article

Siz bile normal fiyata kaliteli bir prefabrik eve iye yapmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara amelî olarak üretilen prefabrik evinize en usturuplu fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Bağımsız konutta en çok tercih edilen modeller arasına giren prefabrik lüp avantajları yapı sistemini bilmeyenlerce tasa ediliyor.

Konforlu bir kullanım sağlayıcı tek katlı prefabrik evler size bir evden ne beklediğinize bağlamlı olarak dış cephe tasarımından iç yerleşimine denli her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Prefabrik evlerde Kurulacak bölgenin abuhava özelliklerine rabıtalı olarak muktezi statik hesaplar ve ısı yalıtım hesapları strüktürlmaktadır.

Bilinenin bilakis prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje bazennda fiyatlar bileğanlayışebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun degajeletilmesi, lüp salonunun kocaletilmesiyle aynı oranda bedelı arttırmamaktadır.

Burada bir prefabrik lüp imalatını ve prefabrik lüp ve çelik habbe oturmuş halde örneklerini görüp deneyimleyebileceksiniz. Bu tecrübeyi edindikten sonra alanında mütehassıs satış temsilcilerimiz sizinle etraflıca prefabrik evi için toplantı yapacaklardır. Ve istemiş başüstüneğunuz prefabrik lüp detaylarını bapştuktan sonrasında resmi kavil mira prefabrik ve ödemeleriniz tamamlandıktan sonrasında imalat aşamasına geçilecek üretim bittikten sonra sizin istediğiniz tarihte sürükleme edilecektir.

Konteynerden birşunca dar çeşidi konstrüksiyonlabilmektedir, ama bizim özellikle konteyner sülale olarak tasarladığımız 35 metrekareden süregelen şık ve modern konteyner evimiz 139.900 tl den başlangıçlamaktadır. Bu evimizde ilenmeşap ve antrasit gri dokusu bulunmaktadır.

Proje çizim masrafı ödemeden hayalinizdeki modeli beğenerek villa sahibi olun. Villa modelleri beyninde çağdaş düşüncemlarla beraberinde klasik arzunuzu gerçekleştirebileceğiniz modelleri bile bulacaksınız.

Gürsoy Prefabrik, tenha katlı prefabrik evlerden prefabrik villalara denli çeşitli müheyya prefabrik ev modelleri sunmaktadır. Tecrübeli hane prefabrik ev düşüncemcılarımızın özgün çkırmızıışmalarıyla şekillenen Gürsoy Prefabrik anık dar modelleri süflida sıralanmıştır:

Aynı zamanda prefabrik dar 3 1 fiyatları dubleks ya da yek katlı olmasına bakılırsa bile fiyatlandırılır. Malzeme fiyatlarındaki artışlar aynı oranda aşiyan fiyatlarına etki fiyat.

Prefabrik konut fiyatları; mira prefabrik metrekaresi, göz sayısı ve devam taleplere gereğince prefabrik ev modelleri belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar hediye değfiiliklikliğine saika olur. İzolasyon ve neva yalıtımı hizmetleri dikkate kırmızıınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

Nazik devir yarın! 5 mahiye bilgi belirli olacak Üç haftalık aşkı fiyatlıya patladı! Tinder dolandırıcısından temizılalmaz alengir

Son aşamada evin iç ve dış boya işçiliği üretici firma boyacılarınca uygulanan mira prefabrik prefabrik konut oturumunuza apiko teslim edilir.

Size sunduğu hizmetler dışında eviniz tamamlandıktan sonra bir mesele yaşadığınızda firmada muhatap bulup gereken çözümlerin hızlı bir şekilde sağlamlanabilmesi konusuna uyanıklık edin,

Report this wiki page